Zoek jij die werkplek met afwisselend werk?

Geitje
Zoek jij die werkplek met afwisselend werk?

Werkzaamheden

Voor de dagbesteding zijn er vaste werkzaamheden zoals het  verzorgen van de dieren en het schoonhouden van de dierenverblijven. Verder geven de 4 seizoenen structuur en ook duidelijke richtlijnen voor de werkzaamheden in het jaar zoals: snoeien, gras maaien, terras vegen, groente zaaien/poten, schoffelen,werken in de groente- en fruittuin, sproeien en water geven, jam en saus maken en hout verzamelen voor de kachel.

Koffie/thee verzorgen,de tafel klaarmaken voor de lunch en allerlei huishoudelijke klusjes behoren ook tot de vaste werkzaamheden.

Er is een ruimte waar we binnenactiviteiten aanbieden. Hierbij kun je denken aan: vogelvoer klaarmaken, kook-/ bakactiviteiten, schilderen, puzzelen, kaarten maken, knutselen en nog veel meer.Daarnaast hebben we een grote schuur waarin we hout bewerken en allerlei andere klusjes kunnen doen. Ook is er een plantenkas die volop gebruikt wordt.
Bijna iedere dag trekken we er een poosje op uit. Niet alleen om de honden uit te laten, maar ook om zelf lekker in beweging te blijven.
Als we even wat tijd over hebben (als al het werk klaar is), is er volop gelegenheid om buiten te bewegen. Er zijn skelters, een trampoline en een voetbalveld. Kortom: Een werkplek waar afwisselend werk is en volop de mogelijkheid om je te ontwikkelen. Er is hier genoeg te doen!

Geniet en beleef
onze zorgboerderij